Over Ons

Reeds de 4e generatie van In ‘t Zandt en ondertussen uitgegroeid tot het complete bouwbedrijf voor alle timmer- en metselwerken.

Bouwbedrijf in ’t Zandt is een goede partner in alle voorkomende bouw en timmerwerken. Reeds voor vele particulieren, bedrijven en scholen als opdrachtgevers hebben wij naar tevredenheid van de klanten, mooie en vaak aparte werkzaamheden uitgevoerd.

We hebben alle kennis, kunde en ervaring in huis voor het goed en secuur restaureren van monumentale panden, mooie (sier)metselwerken, alle voorkomende timmerwerken, nieuwbouwprojecten en verbouwingen.

In 2004 is het huidige bouwbedrijf in ’t Zandt opgericht door Rick in ’t Zandt uit Velden. Dit is reeds de vierde generatie van In ’t Zandt timmer en bouwbedrijven vanaf 1908. In 2006 is Menno de Groot uit Arcen medevennoot geworden en heeft het bedrijf verder versterkt.

Bouwbedrijf In ’t Zandt is ondertussen uitgegroeid tot het complete bouwbedrijf voor alle timmer- en metselwerken. Het bedrijf bestaat momenteel uit 7 medewerkers die alle voorkomende bouwwerkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. In onze complete werkplaats maken we timmerwerken volledig naar wens.

Nieuwbouw

Het realiseren van alle voorkomende werkzaamheden bij een nieuwbouwwerk.

Aanbouw / verbouw

Zorg dragen en meegedacht over werkzaamheden zonder dat er overlast plaats vindt.

Renovatie

Bestaande woningen en panden voorzien van een nieuwe vloer, dak, isolatie en afwerking.

Restauratie

Monumenten zijn de toekomst van het verleden. Wij hebben de kennis en kunde op dit gebied.

Timmerwerken

In onze complete werkplaats maken we timmerwerken volledig naar wens.

Neem contact op

+31 77 4734004

info@intzandtbv.nl